Tijd niets gemeld, deels deel ik ook belevenissen op facebook en hyves af en toe. Na mijn 4 spreekbeurten in oktober en november 2010 , weer eens aan een werkje begonnen. Verder gegaan met schaduwapplicatie. geleerd bij de tassenbee bij quiltbee in Dordrecht. Dus een klein formaat, ong A4. De zondeval had ik daarmee al gemaakt met een geprint dierenstofje met toegevoegd Adam en Eva en een dier geslacht voor hun bekleding en de hand van God die Satan wel vertelt dat zijn macht eens zal vernietigd worden. Omdat mijn oudste zoon erg ziek was begin 2011, was ik weer erg met het lijden bezig een tijd. Nu heb ik het onderdeel het vrederijk af. Met allemaal losse onderdelen van een landschap met losse applicatiedelen erbij, onder de tule en erboven. Het geheel kreeg zo diepte. Bovendien kon ik de ontstane boompjes toch niet onder de tule krijgen. Ook heb ik wat gestudeerd over het 1000 jarige vrederijk en dit geheel geeft hier wat van weer vind ik. De juiste beschrijving en bijbelteksten komen later. Eerst ben ik met deel 3 bezig , tussen de zondeval en het vrederijk. Niet eenvoudig om beknopt weer te geven , maar er zijn al wat onderdelen ontstaan, die nog een geheel hopelijk gaan vormen. Dus nu alleen foto’s van de 2 delen die af zijn.

Translate »