Het wordt weer een heel verhaal met allerlei onderdelen en details. Past toch blijkbaar bij mij.

Laatste dagen vooral bezig geweest met meanderen in luchtpartijen. en vlak boven de muren van Jeruzalem. Ik probeer naar een patroon, golven in de stof te kijken en daarom heen bv te meanderen. Maar ook ontstaat er opeens soms een idee om dat vrijer te doen en daarin soms weer iets in uit te beelden.

P1120420 - kopie

Verder bidders op de muur gestikt, gewoon door hard overtrekpapier heen…..een heel secuur werk en zeker als je het 2x over elkaar heen wil stikken en dan al het papier zien te verwijderen. Valt niet mee de gezichtsuitdrukkingen , dat is te klein…wie weet doe ik dit voortaan anders? De bijbel waar ze teksten uit proclameren ( God eraan herinneren dat is betekenis van het woord wachter) valt wat weg in de al bewerkte ondergrond….. De sjofar van zeefdruk verplaats ik denk ik nog. Maar dit stel is wel met dit bidden op de muren begonnen. Zouden zij dit ooit zien en leuk vinden???

P1120421 - kopie

Een Joodse sjofarblazer gemaakt, deels opgevuld…achter in de stof openingetjes gemaakt en die waar ik nog bij kon ietsje opgevuld en de Joodse man bij de muur geplaatst.

P1120419 - kopie

Ik vind het weer leuk dat bepaalde onderdelen wat los zitten, je kan als je wilt achter de muur en toren kijken…daar is ook iets moois gestikt.

Alleen nog uitdagingen te gaan, shofars meanderen in de lucht, vanuit de vrije hand….eerst maar eens oefenen …heb al verschillende groottes  gemaakt. Dan bolt de muur helemaal op…eens kijken of ik daar gebruik van kan maken, zodat het lijkt of je daar om een toren heen loopt…. wordt vervolgd zeg ik maar.

P1120426 - kopie

Waar ik me wel erg van bewust ben dat naast het leuke ontstaan….het ook heel hard werken is.

Translate »