Ik kreeg nog wat foto’s die tijdens 1 van mijn workshops op het feest te Dongen gemaakt zijn. Het was in een groot scholencomplex en er waren veel keuzes qua lezingen/workshops. Ik mocht 2 rondes meedoen. Leuk als er opeens een meisje geschminkt als tijgertje midden in je lezing binnenkomt……dan schakelde ik maar even over op kleed Schepping met dress-it-up knopen (dieren). Dus lekker flexibel zijn afhankelijk van wie er binnenkomt en hoe groot je groep is bv. Ik heb er nog leuke herinneringen aan. DSC03794 bewerkt             DSC03793 Hier leg ik technieken uit die ik gebruikt heb in Gettho van Warschau en Treblenka….hier al lachend, maar bij het vertellen over de inhoud ben ik ahw weer op die heftige plaatsen in Polen in 2011. Bij deze lezing waren geen jonge kinderen aanwezig. DSC03798 verkleind Het leuke van kleine groepjes toehoorders, dat je een werkstuk van dichtbij kan laten zien.  

Translate »