De Hogepriester met alle namen van het volk in stenen gedragen op zijn borstschild, mag 1x per jaar achter het gordijn met de engelen. Daar staat de ark met de wet. Wij mogen door het bloed van Jezus nu elke dag tot God naderen.

Je mag achter het gordijn gaan het Heilige binnen. Het gordijn 'n beeld van Jezus ( paars- de Koning, hemelsblauw - Gods Zoon en wit- zonder zonden, en scharlaken rood- door Zijn bloed mag je naar binnen)

menorah , gouden kandelaar uit 1 stuk gemaakt is een beeld van Jezus. Hij zei ook: "Ik ben het Licht van de wereld" en "jullie zijn het licht van de wereld". Dus de kandelaar is ook een beeld dat door Jezus opstanding ( amandelbloesem) er een gemeente ontstaat.

reukoffer; onze gebeden naar God. Toonbroden. Ieder dag mogen we ons voeden met Gods woord en Jezus is het levende woord.

2 Responses to “Nieuw klein werk: Huis van God”

  • Yvonne zegt:

    Ik ben geweldig onder de indruk van dit kunstwerk. het laat de heiligheid van God zien. Alle facetten, zo indrukwekkend. Hier wordt ik stil van. Creatieve aanbidding: alle eer aan Hem!

  • Yvonne zegt:

    Wat een genade dat we door Jezus elke dag mogen naderen tot God. Cora, ik heb een stukje op mijn blog gezet met een verwijzing naar je site. Ik ben erg onder de indruk van je werken.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.